Nasi znajomi Gruzini byli w stolicy, niestety info o tym znalazłem dopiero teraz Można było wpaść, przybić piątkę i miło pogadać a tak
https://www.facebook.com/Gruzjazwariata ... S_TIMELINE W zeszłym tygodniu odwiedziliśmy Międzynarodowe Targi Turystyczne TT w Warszawie. Nasze stoisko cieszyło się dużym zainteresowaniem – spotkaliśmy kilku przyjaciół, poznaliśmy wiele nowych, fantastycznych ludzi. Dziękujemy!
Mamy nadzieję na powrót w przyszłym roku. Dziękujemy wszystkim, którzy byli z nami ciałem i duchem!...
bwie pisze:Nasi znajomi Gruzini byli w stolicy, niestety info o tym znalazłem dopiero teraz Można było wpaść, przybić piątkę i miło pogadać a tak
Informacja o tym była podana na ich facebooku miesiąc, czy dwa miesiące temu. Ale sam zapomniałem i dopiero teraz, po targach zobaczyłem jak zdjęcia wkleili
Jako, że rodzina na wyjeździe to postanowiłem ruszyć dupę i zobaczyć co słychać w pobliskim większym mieście, wszędzie lampki, światełka i tłumy ludzi ... chyba idą święta Zdjęcia robione nokia 3210 bo nic innego nie było pod ręką
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.