Strona 1 z 1

Normy peklowania surowców na salceson.

: 03 mar 2017, 14:15
autor: lesniak
Znalazłem taką, moim zdaniem fajną tabelę o peklowaniu surowców na salceson mam nadzieję, że się przyda.

Re: Normy peklowania surowców na salceson.

: 03 mar 2017, 15:17
autor: kotunia
Za tę tabelkę otrzymujesz, moim zdaniem od większości, co najmniej dobre słowo! :clap:

Re: Normy peklowania surowców na salceson.

: 03 mar 2017, 20:52
autor: Grzegorz Z.
Dobra robota :clap: :clap: :clap:

Re: Normy peklowania surowców na salceson.

: 08 mar 2017, 23:44
autor: Andym
Skoro w punkcie wyżej są : mięso z masek wołowych, oraz mięso z głów świńskich, aż boję się zapytać, co to są głowy inne :shock: :D
Nie piszcie proszę o owcach i innych baranach :D
Dobre dzieło, dobra robota :clap: :clap: