Jacekn moje różne wyroby
- Sla100
- Posty: 556
- Rejestracja: 16 lis 2016, 21:41
- Lokalizacja: Gdynia
Re: Jacekn moje różne wyroby
Przemek a jak ucieka to jak ten problem rozwiazac ?????
Ostatnio zmieniony 14 lut 2018, 19:27 przez Sla100, łącznie zmieniany 1 raz.
„Najpierw spojrzyj, z kim pijesz i jesz, a dopiero potem, co jesz i pijesz”
Pozdrawiam Sylwester
Pozdrawiam Sylwester
- Sla100
- Posty: 556
- Rejestracja: 16 lis 2016, 21:41
- Lokalizacja: Gdynia
Re: Jacekn moje różne wyroby
Przemek a jak ucieka to jak ten problem rozwiazac ?????
Ostatnio zmieniony 14 lut 2018, 19:28 przez Sla100, łącznie zmieniany 1 raz.
„Najpierw spojrzyj, z kim pijesz i jesz, a dopiero potem, co jesz i pijesz”
Pozdrawiam Sylwester
Pozdrawiam Sylwester
- jacekn
- Posty: 48
- Rejestracja: 30 sty 2017, 13:38
Re: Jacekn moje różne wyroby
tier pisze:Zanim zaczniesz gotować zrób test na szczelność pokrywy, wlej z litr wody i sprawdź czy nic nie ucieka. Arek przy swoim właśnie taki problem miał.
Zrobiłem jak pisałeś trzyma dobrze.
- tier
- Posty: 768
- Rejestracja: 06 lis 2016, 14:55
- Lokalizacja: Mońki
Re: Jacekn moje różne wyroby
Ok, bo kulku znajomych kupiło takie syzbkowary i problem z uszczelką był.
- jacekn
- Posty: 48
- Rejestracja: 30 sty 2017, 13:38
Re: Jacekn moje różne wyroby
Próbna seria śledż w sosie pomidorowym.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
- tier
- Posty: 768
- Rejestracja: 06 lis 2016, 14:55
- Lokalizacja: Mońki
Re: Jacekn moje różne wyroby
Jak robiłeś sos?, ja dziś robię 3 wersje.
- jacekn
- Posty: 48
- Rejestracja: 30 sty 2017, 13:38
Re: Jacekn moje różne wyroby
tier pisze:Jak robiłeś sos?, ja dziś robię 3 wersje.
Domowy przecier pomidorowy cukier sól pieprz czosnek .
- ArkoGdynia
- Posty: 510
- Rejestracja: 08 lis 2016, 14:42
- Lokalizacja: Gdynia
Re: Jacekn moje różne wyroby
Podejrzewam że będzie tak jak nasz... trochę wodnisty... chodź nasz był na prawdę dobrze odparowany a i pasta pomidorowa była bardzo gęsta....
Musimy się zastanowić jak go zagęścić .. bez użycia mąki.... jednak nic mi do głowy nie przychodzi :/
Mąka ziemniaczana chyba będzie najlepszym wyjściem.... mało jej potrzeba, smaku nie zmieni a bardzo szybko zagęszcza.... jest to temat do rozważenia....
nasza była taka....
Dorsz Pomidor...
śledź musztardowo - miodowy
Czekamy na Twoje testy organoleptyczne
Musimy się zastanowić jak go zagęścić .. bez użycia mąki.... jednak nic mi do głowy nie przychodzi :/
Mąka ziemniaczana chyba będzie najlepszym wyjściem.... mało jej potrzeba, smaku nie zmieni a bardzo szybko zagęszcza.... jest to temat do rozważenia....
nasza była taka....
Dorsz Pomidor...
śledź musztardowo - miodowy
Czekamy na Twoje testy organoleptyczne
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Niech Dym będzie z Tobą.....
- Kamil_1
- Posty: 117
- Rejestracja: 09 lis 2016, 19:03
Re: Jacekn moje różne wyroby
Wygląda zacnie...
Arek, widzę szklankę... z pepsi Dwie pepsi w tle... a gdzie %%%? Rybka lubi pływać...
Arek, widzę szklankę... z pepsi Dwie pepsi w tle... a gdzie %%%? Rybka lubi pływać...
- ArkoGdynia
- Posty: 510
- Rejestracja: 08 lis 2016, 14:42
- Lokalizacja: Gdynia
Re: Jacekn moje różne wyroby
Wszystko było.... bo tak jak piszesz... rybka lubi pływać
Niech Dym będzie z Tobą.....